miércoles, febrero 06, 2008

VISITA RELAMPAGO RAMÓN

Mentres venia del velòdrom, de fer mes voltes que un hàmster em sona el mòbil .... hòstia el Ramon !!! el bisonte trotamundos ja ha arribat a Guate city .... res quedem per anar a prendre algo i el vaig a buscar al sr. Hotel que s'han pillat a zona 1 (una de les zones mes mogudets de guate city on es complicat trobar un hotel que no vagi per hores, je je !!).
A primer cop d'ull el veig més prim del que ens te acostumat, serà la calor i les kilometrades que es deu cascar cada dia, però ara que va acompanyat del Jordi i un Canadenc, que no va sortit ni de l'hotel, crec que baixara una mica la pistonada ...
Varem aprofitar per fer una visita relampago al meu mecànic de confiança pq li mires uns problemillas a la roda. Que no va solucionar!! Després varem anar a fer una merescuda chessburger, on la varem fer petar i ens va explicar les seves aventurillas sobra las 2 rodes, que no son poques i nosaltres varem contraatacar amb algunes històries de por de Gaute city, perfectas per no dormir.
Avui suposo que ja deu haver arribat a la bonica ciutat d'Antigua, una petita bombolla d'oxigen on varem estar el passat diumenge.

4 comentarios:

RAMONET dijo...

Eiii!!!, tremenda pujada fins a Antigua amb l'aire tant pur que es respira per aquella autopista. El millor la baixada, no sabia com parar la bici.
Per cert la roda si que la va arreglar, els pinyons deurian estar fluixos xke no es mouen com es movien.

Charlie! dijo...

Xavi, tu tampoc tens cap foto de la mítica trobada¿?¿?!!!!!

Anónimo dijo...

RAMONE ERES MI IDOLO!!!

Anónimo dijo...

Ei Ramón! T'havies d'haver possat en una d'aquelles rampes de grava que hi haa la carretera... je,je.
Ens va fer molta il·lusió veure't!